Arhiva - Apr 6, 2012

Beograd : Direktorka DEA pozdravila uspehe srpskih vlasti

Pet, 06/04/2012 - 22:13 -- MRS
l

Direktor američke Agencije za borbu protiv narkotika (DEA) Mišel Leonhart je u današnjim susretima sa najvišim zvaničnicima u Beogradu izrazila zahvalnost srpskim vlastima na posvećenosti partnerstvu sa SAD - saopštila je američka ambasada u Beogradu. Kako se navodi, Leonhartova je posebno pozdravila uspehe srpskih službi u hapšenju trgovaca narkoticima i ostalih opasnih kriminalaca.

Ministarstvo : Kinezi zainteresovani za projekte na Dunavu

Pet, 06/04/2012 - 22:01 -- MRS
m

Kineska privredna delegacija je na sastanku sa ministrom za infrastrukturu i energetiku Milutinom Mrkonijićem danas u Beogradu izrazila interesovanje da učestvuje na tenderu za čišćenje Dunava, kao i za devet rečnih luka kojima je potrebna rekonstrukcija ili izgradnja potpuno novih objekata - saopštilo je resorno Ministarstvo.

Srbija izgubila od Španije

Pet, 06/04/2012 - 21:51 -- MRS
s

Rukometna reprezentacija Srbije poražena je u Alikanteu od selekcije domaćina 30:27 u 1. kolu kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre u Londonu. U neizvesnoj utakmici koja je odlučena u poslednjih pet minuta, "orlovi" su imali periode dobre i loše igre i na kraju ne mogu da žale jer je protivnik maksimalno iskoristio sve propuste vicešampiona Evrope.

Azerbejdžan odobrio Srbiji kredit za izgradnju autoputa

Pet, 06/04/2012 - 20:50 -- MRS
a

Parlament Azerbejdžana odobrio je zajam za izgradnju autoputa E-763 u Srbiji, izjavio je predsedavajući Komiteta za ekonomsku politiku pri parlamentu, Zijad Samedžade. On je rekao da kredit iznosi 308 miliona evra na period od 25 godina, uz poček od tri godine i kamatnu stopu od četiri odsto godišnje. Reč je o deonici Ljig - Boljkovci, Boljkovci - Takovo i Takovo - Preljina.

Cvetković i Leonhart: Odlična saradnja BIA i DEA

Pet, 06/04/2012 - 20:04 -- MRS
cvetkovic-leonhart

Premijer Mirko Cvetković obavestio je direktorku američke Agencije za borbu protiv narkotika (DEA) Mišel Leonhart o svim uspešno izvedenim akcijama srpskih službi bezbednosti protiv organizovanog kriminala i narko mafije i istakao značaj saradnje te američke Agencije i Bezbednosno-informativne agencije Srbije. Bezbednosni sistem Srbije je u značajnoj meri unapređen osnivanjem Saveta za nacionalnu bezbednost na inicijativu predsednika Republike Borisa Tadića, što potvrđuje veliki broj uspešno izvedenih akcija, posebno u borbi protiv organizovanog kriminala, rekao je Cvetković.

Premijer: Njukasl u formi

Pet, 06/04/2012 - 20:02 -- MRS
s

Fudbaleri Njukasla su u prvoj utakmici 32. kola engleske premijer lige pobedili u gostima ekipu Svonsija sa 0:2 golovima Sisea u 5 i 69. minutu i ostvarili četvrtu uzastopnu pobedu u Premijer ligi kojom su se popeli na peto mesto na tabeli ispred Čelsija i najozbiljnije se uključili u trku za mesto koje vodi u Ligu Šampiona.

Strаnice